ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ «Σε πετρεσ καρυστου τιμεσ συνεννόηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, πέτρα καρύστου τιμές αποφασίσαμε ότι, αρχιτεκτονικη κηπων σχεδια δεν είναι προσήκον να θεωρηθεί η Νορβηγία ως τόπος καταστροφής», πετρεσ καρυστου τιμεσ είπε ο ΥΠΕΞ της χώρας…”

Η Νορβηγία δεν αναλαμβάνει την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

«Σε συνεννόηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφασίσαμε ότι, δεν είναι προσήκον να θεωρηθεί η Νορβηγία ως τόπος καταστροφής», είπε ο ΥΠΕΞ της χώραςΗ Νορβηγία, από την οποία ζητήθηκε από τις ΗΠΑ να αναλάβει την καταστροφή μέρους του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημα αυτό, κρίνοντας ότι το χρονοδιάγραμμα είναι πολύ στενό.

“Σε συνεννόηση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, πετρα εσωτερικου χωρου αποφασίσαμε ότι, επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου με βάση τις φάσεις που προβλέπονται από την απόφαση του ΟΗΕ, λατομεια πηλιου πετρες επενδυσης εξωτερικου χωρου δεν είναι προσήκον να θεωρηθεί η Νορβηγία ως τόπος καταστροφής”, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μπέργκε Μπρέντε.

Η απόφαση 2118, η οποία εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για την αποφυγή των πολεμικών αντιποίνων κατά του συριακού καθεστώτος για την επίθεση με χημικά όπλα στα περίχωρα της Δαμασκού, προβλέπει την καταστροφή του συνόλου του συριακού χημικού οπλοστασίου, 1.000 περίπου τόννων, πριν από τον Ιούνιο 2014.

Την Τετάρτη, ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει ότι η χώρα του εξετάζει “πολύ σοβαρά” το αίτημα των ΗΠΑ για την υποδοχή μέρους του συριακού χημικού οπλοστασίου για καταστροφή στο έδαφός της. Τότε, ο Μπέργκε Μπρέντε είχε αναφερθεί στην ύπαρξη εμποδίων για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος, όπως η απουσία ειδικών και των κατάλληλων υποδομών.

“Ο λόγος για τον οποίο φθάσαμε στην απόφαση αυτή συνδέεται με τις προθεσμίες, διακοσμητικη πετρα εξωτερικου χωρου αλλά και με τον τεχνικό εξοπλισμό που υπάρχει στη Νορβηγία, επενδυση σκαλας εξωτερικου χωρου αλλά και άλλους νομικούς περιορισμούς”, δήλωσε σήμερα ο Νορβηγός υπουργός Εξωτερικών.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

<span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”></span>

<span itemprop=”description” content=””></span>

<span itemprop=”duration” content=””></span>

<span itemprop=”thumbnail” content=””></span>

<span itemprop=”width” content=”640″></span>

<span itemprop=”height” content=”480″></span>

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/322654/i-norvigia-den-analamvanei-tin-katastrofi-ton-himikon-oplon-tis-surias-/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ…

Tags: